Városi Majális: Majkától Máté Péterig

Városi Majális: Majkától Máté Péterig

- Kategória: Hírek

Két napon át várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat a Városi Majális Mosonmagyaróváron a Wittmann Antal Parkban április 30-án és a május 1-jén. Az eseményen fellép többek között Majka & Curtis, Gallusz Niki, Szulák Andrea, Kökény Attila és a Bojtorján.

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást nyújt az idei Városi Majális Mosonmagyaróváron. A rendezvény ezúttal is kétnapos lesz a Wittmann Antal Parkban. A vásári forgatag, a gasztronómia széles tárháza és a vidámpark mellett számos színpadi produkció várja az érdeklődőket.

Április 30-án, vasárnap este 9 órakor lép színpadra Majka & Curtis. Ezt követően, este 11-kor a Weekend Mood koncertje szórakoztatja a közönséget.

Másnap, május 1-én, hétfőn reggel 9 órakor a városi fúvószenekarok műsorával kezdődik a program. Délelőtt 11-től pedig a Bojtorján Együttes lép színpadra, családi koncertjükön felcsendülnek egyebek mellett a jól ismert és kedvelt gyermekslágerek is. Délután 2 órától a helyi tánccsoportok mutatkoznak be műsoraikkal. Fellép az Okay Dance, a Kelet Lányai Hastánc Csoport, a Pulzus TSE, a Magic Dance, az El Paso, a HUNGARYthmic Sportegyesület, az En l’air Tánccsoport, és a Gazdász Néptáncegyüttes.

Este 7 órától Gorbunov Dimitrij koncertezik, majd a Band of Streets lép színpadra. Vélhetően nagy érdeklődére tart majd számot az este 9 órától kezdődő Máté Péter emlékkoncert Gallusz Niki, Szulák Andrea és Kökény Attila közreműködésével. Az est során felcsendülnek a tragikusan korán elhunyt művész legismertebb és legkedveltebb slágerei.

18121550_1386332208121746_663496091620123200_o

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az