„Szövetségben a városért” – Szabó Miklóst jelölik polgármesternek

„Szövetségben a városért” – Szabó Miklóst jelölik polgármesternek

- Kategória: Hírek, Közélet

„Szövetségben a városért – szót értünk egymással.”– ezzel a mottóval jelentette be önkormányzati választáson való indulását a Mosonmagyaróvári Polgári Kerekasztal Egyesület (MPKE) a Momentum Mozgalommal, a Magyar Szocialista Párttal és a Demokratikus Koalícióból kilépett civilek alkotta választási koalíció szerdán Mosonmagyaróváron. Szerveződésüket az MMM és az LMP is támogatja.

Az eseményen Szabó Miklós, polgármester-jelölt röviden ismertette a választási programjukat. Elmondta: a fejéről a talpára kell állítani a városvezetés szemléletét, ezért ideológia mentesen, csakis a várospolitikára kívánnak fókuszálni. Hozzátette: kiemelten fontos számukra a Karolina-kórház helyzetének megnyugtató rendezése, a város közlekedési hálózatának teljes újragondolása, területi bővülésének megállítása, az elkerülő gyűrű tervezési munkáinak megindítása, egy emelet szintű idősek otthona létesítése, a közösségi költségvetés gyakorlatának meghonosítása, a vasútállomás területének rendezése, a közvilágítás minőségének javítása, a járdaépítési program felgyorsítása, valamint a tanuszoda megépítése.

Szabó Miklós hozzátette: kampányuk finanszírozásához örömmel fogadják a helyi lakosok nevesített mikro adományait, mivel nem kívánnak elköteleződni egyetlen befektetői csoportnak sem.

A szövetség képviselő-jelöltjei az egyes körzetekben: Balázs Endre, Szabó Miklós, Márkus János, Luksa Attila, Vida István, Lendvai László, Darázs Norbert, Pozsgai Jánosné, Mohay Péter, Ábrahám Tivadar.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az