Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

- Kategória: Hírek, Közélet

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar Adrienn. A kislányt rendőrautóval vitték reggel óvodába.

Adrienn ugyanis rajong a rendőrökért és rendőrautókért. Amint azt édesanyja elmondta: a lányuk ugyan még csak hat éves lett, de már évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy rendőr lesz. Ez az elhatározása azóta is kitart. Ennek bizonyítéka, hogy a legutóbbi farsangi bálon is rendőrnek öltözött sőt, rendőrautó formájú az ágya, rendőrös az ágyneműje és gyűjti a rendőrautó játékokat.

Ezért gondolták úgy szülei, hogy hatodik születésnapján egy igazi rendőrautóval lepik meg. Ennek érdekében megkeresték a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságot, ahol örömmel tettek eleget a kérésnek. Családi Katalin törzszászlós, a közlekedésrendészeti osztály munkatársa köszöntötte fel Adriennt a születésnapján. A kislány nagyon meglepődött, amikor meglátta a házuk előtt álló rendőrautót. Amellett, hogy a járőrautóval vitték reggel az óvodába, még ajándékot is kapott a rendőrségtől. Ovis társai is meglepődve fogadták, hogy Adriennt reggel rendőr kísérte az óvodába.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az