Dr. Nagy István: Szükség van az emberek véleményére

Dr. Nagy István: Szükség van az emberek véleményére

- Kategória: Hírek

„Magyarország és a magyar kormány óriási csaták, döntő ütközetek előtt áll, melyek sikeres megvívásához mindnyájunk összefogása szükséges.” – hangsúlyozta dr. Nagy István államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a nemzeti konzultációról tartott mosonmagyaróvári sajtótájékoztatóján pénteken.

Dr. Nagy István elmondta: az utóbbi időszakban látványos eredményeket ért el Magyarország. A gazdasági teljesítmény nőtt, a bérek emelkedtek, számos adófajta jelentősen csökkent. Ezeket az eredményeket ugyanakkor meg kell védeni a brüsszeli politika hatalmi törekvéseitől, melyek mára már nemzeti szuverenitásunkat veszélyeztetik. „A brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól.” – jelentette ki az államtitkár. Hozzátette: a Brüsszellel folytatott vitát csak a magyar emberek véleményének ismeretében lehet megvívni, így a kormány az „Állítsuk meg Brüsszelt!” címmel indított nemzeti konzultációban hat kérdést tesz fel az ország lakosságának.

„Azt kérjük az emberektől, hogy akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás politikáját, az töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét” – hangsúlyozta.

Dr. Nagy István a sajtótájékoztatón jelentette be: most született döntés arról, hogy 18,5 millió forintos támogatást kap Mosonmagyaróvár tanoda programja. Ennek köszönhetően szeptembertől – Jánossomorja és Újrónafő mellett – újra indulhat a tanoda Mosonmagyaróváron is.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az