Vádemelési javaslat a dohánybolti rabló ellen

Vádemelési javaslat a dohánybolti rabló ellen

- Kategória: Hírek

Vádemelési javaslattal most zárta le a rendőrség a nyomozást egy nyáron történt dohánybolti rablás ügyében.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya nyomozást folytatott egy 43 éves helyi férfi ellen, aki egy dohányboltot rabolt ki nyáron. A nyomozás adatai alapján ez év júniusában B. Zsolt egy helyi dohánybolt alkalmazottját késsel megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. Az üzlet dolgozója a követelésnek eleget tett, majd az elkövető a helyszínről elmenekült.

A rendőrök azonnal megkezdték a tettes felkutatását és a bűncselekmény felderítését. A járőrök és a nyomozók a várost teljes ellenőrzés alá vonták, aminek eredményeként az elkövető alig egy órával később feladta magát a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a házkutatás során lefoglalták a rabláshoz használt kést. A férfi kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését és az elvitt pénzt is hiánytalanul átadta.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

20162212083512

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az