Az Éltes-iskola versenyeredményei

Az Éltes-iskola versenyeredményei

- Kategória: Közélet

Március 6-án immár 21. alkalommal szervezte meg az iskola az Éltes Mátyás Megyei Vers- és Prózamondó Versenyt. Ezen most is kizárólag a sajátos nevelési igényű tanulók indultak. A megye 5 településének 6 iskolájából 49 tanuló vett részt rajta.

A város és több szervezet támogatásával megszervezett eseményen szépen szerepeltek az Éltes-iskola tanulói is. A hét kategóriából ötben értek el kiemelkedő sikereket:

A felsősök-szakiskolások között Rácz Zoltán első, Horváth Csaba 2. lett (felkészítő tanár: Tamás Eszter), az alsós Józsa Krisztina 3. helyen végzett (Unger Judit). Egy másik kategória alsósai közül Kolompár Evelin a 3. (Sztányiné Schvábli Andrea), Mayer Hanna pedig a 4. (Hegyiné Sléber Judit), a felsős versmondásban Magyar Patrik az élen végzett (Ispánki Csaba), Bálint Tibor bronzérmet kapott (Komlósi Tünde). A prózamondók között Domonkos Róbert (Ondréné G. Mária) 2. helyezést ért el.

Ugyancsak elismerés illeti a Mosonszolnoki Általános Iskolából Gyalog Patrikot (1.) és Rigó Kristófot (3.), akiket Szabóné Makai Tímea tanárnő készített fel.

 2015/6

Ez is érdekelhet...

Csökkent a balesetek száma – A rendőrök továbbra is kiemelten figyelnek a szabályszegőkre

Kevesebb közlekedési baleset történt az első félévben, mint