Iránymutató fogászat Mosonmagyaróváron

Iránymutató fogászat Mosonmagyaróváron

- Kategória: Egyéb, Közélet

Marton.Dental fogászat egy modern, korszerűen felszerelt rendelőben várja régi és új pácienseit. Városunk frekventált egyik fő bevezető útvonala mellett, kiválóan megközelíthető helyen kialakított új rendelőt vehette birtokba a megszokott minőséget biztosító szakembergárda.

Erről a nagyszabású projektről kérdeztük Dr. Marton Zoltánt, vezető fogorvost és implantológust.

Dinamikusan fejlődő városunkban egy újabb fogászat talán már nem is kelt igazi feltünést. A Marton.Dental új rendelője miben különbözik?

Dr. Marton: Fogászatunk alapértékei között szerepel a kezdetektől a megbízhatóság, a gyorsaság és kényelem mellett a szakmai fejlődésre alapozott minőségi munkavégzés. Az elkészült komplexummal egy álmom vált valóra. Pályafutásom során mindig arra törekedtem, hogy a legfejlettebb módszereket és eljárásokat alkalmazva olyan eredményt érjek el, amely esztétikailag és funkcionálisan is pácienseim maximális elégedettségéhez vezet. Csapatommal folyamatosan képezzük magunkat, annak érdekében, hogy a munkánk eredménye kiváló minőségű és pácienseink számára is optimális legyen. Ezen vezérfonalak mentén vezettük be az elsők között például a digitális introrális szkennert is, ami most már a mindennapi munkafolyamatok elengedhetetlen része.

A szkennert, mint képlovasót már ismerjük otthonról vagy az irodából. De mire tudja ezt használni egy fogorvos?

Dr. Marton: A száj szkenner (szakirodalomban: intraoral scanner) szintén egy képalkotó eszköz. A szánk belsejéről és a fogazatunkról készít egy precíz, digitális lenyomatot, ami azonnal megjelenik a képernyőn és pár perc múlva ez alapján a fogtechnikai laborban már munkához is láthat. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy nincs lenyomatvétel és az azzal járó hányinger is elmarad. A pontos és gyors leolvasás begyakorolt mozdulatokat és szakértelmet kíván, de csapatunk mögött már e téren is több éves tapasztalat áll.

Az új rendelőben milyen más korszerű megoldást vezetnek be?

Dr. Marton: Az előbb említett intraorális szkenner mellet saját CT-berendezéssel is rendelkezünk, így a szükséges felvételeket helyben, várakozási idő nélkül el tudjuk végezni. A digitalizációnak és a modern felszerelésnek köszönhetően a személyes konzultáció során pillanatok alatt lehívhatóak a szükséges felvételek, ami megkönnyíti a munkánkat és egyszerűbbé, hatékonyabbá teszi a páciensekkel történő egyeztetést.

És a csúcstechnológián túl még miben más a Marton.Dental?

Dr. Marton: Modern környezetben, kifogástalan higiéniával dolgozunk, és az elérhető legbiztonságosabb, legkorszerűbb alapanyagokat használjuk a sikeres kezelések érdekében. Erősségünknek tartom az alapos diagnosztikát, az átgondolt kezelési tervek felállítását. Nagyon fontosnak tartom az után követést, és a szájhigiéniás oktatást. A fájdalommentes kezelés mellett nagy energiát fordítok a csapatommal, hogy a hozzánk érkező páciensek segítőkész, megértő környezetben, pozitív élménnyel távozva kapják meg a számukra legideálisabb kezelést. Kellemes és barátságos légkör szolgálja az egyedi design és a rendelőnk számára kiválasztott professzionális saját illat.

A mostani gazdasági helyzetben nem merész vállalkozás egy ilyen nagyságú beruházás?

Dr. Marton: Bizonyára az, de úgy érezzük, az elmúlt évek is minket igazolnak. Folyamatosan tapasztaljuk, hogy az emberek igénylik és megbecsülik nem csak a magas színvonalú fogászati szolgáltatást, de ugyanilyen fontos számukra az empátia és az emberközpontú ellátás. Mindezt a megfelelő helyen, legmodernebb technológiával és a legjobb szakértelemmel sikerült egy magasabb szintre emelni, ami méltóan kiszolgálja pácienseink igényeit.

Amennyiben Ön is kíváncsi lett az új rendelőnkre és élvezni szeretné ennek előnyeit, kérjen időpontot fogászatunkon!

Elérhetőségeink:

0036 30 461 8818

0036 96 951 046

info@marton.dental

www.marton.dental

9200 Mosonmagyaróvár,

Április utca 1.

Ez is érdekelhet...

Szabó Miklóst választották polgármesternek

A vasárnapi önkormányzati választáson a polgármesterjelöltek közül Szabó