Elismerés a polgármesternek

Elismerés a polgármesternek

- Kategória: Kistérség

A katasztrófavédelem támogatása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott Csaplár Zoltánnak, Mecsér polgármesterének a belügyminiszter.

Hagyományosan ünnepi állománygyűlésen emlékezett meg a Nemzetközi Polgári Védelmi Napról a katasztrófavédelem, valamint a polgári védelem. Az eseményen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója elismeréseket is átadott.

Pintér Sándor belügyminiszter a Polgári Védelem Napja alkalmából, a katasztrófavédelem támogatása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott Csaplár Zoltánnak, Mecsér polgármesterének.

wm.php001

Csaplár Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnökeként évek óta kiváló és kölcsönös együttműködésen alapuló kapcsolatot alakított ki a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársaival. Agilis vezetőként minden alkalmat felhasznált arra, hogy a katasztrófavédelemmel közös munkát erősítse, az önkéntességet támogassa. A megyei polgárőr szövetség elnökeként kiemelt feladatának tekinti az önkéntes tűzoltó egyesületek, valamint a járási mentőszervezetekben résztvevő polgárőrök támogatását. 2013-ban az évszázad árvize során az egyik legveszélyeztetettebb település vezetőjeként bizonyította rátermettségét. Összefogta és szervezte az önkéntesek munkáját Mecséren, kiválóan együttműködve a katasztrófavédelem hivatásos erőivel.

Ez is érdekelhet...

Csingis lovak Halászin

Ahogy minden évben, úgy ezúttal is nagy érdeklődés