Szigetköz: szeretem!

Szigetköz: szeretem!

- Kategória: Egyéb

Irodalmi pályázat iskolásoknak

Dr. Nagy István országgyűlési képviselő, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára irodalmi pályázatot hirdet a Szigetközben, Mosonmagyaróvár és környékén élő iskolások számára Szigetköz: szeretem címmel vers-és próza kategóriában. A pályázat nem jeligés, a borítékban azonban el kell helyezni a pályázó elérhetőségét. (Címét, telefonszámát, esetleg e-mail címét.)

A pályázók alkotásaikban vallhatnak a Szigetközhöz kötődő élményeikről, feldolgozhatják annak mondavilágát, elképzelt és valóságos történetekben tárhatják fel a táj iránti szeretetüket. További megkötés egyik kategóriában sincsen.

A pályázhatnak 6-14 éves és 14-18-éves korcsoportban. Mindkét korcsoportban vers-és próza kategóriában első, második és harmadik helyezettet hirdet a kiíró. Első díj 100 000 Ft, második 70 000 Ft, harmadik 50 000 Ft.

A pályamunkákban terjedelmi megkötés nincsen. Az írásművek, pályamunkák elektronikus formában, s papíralapon is beküldhetők az alábbi címekre: szigetkozpalyazat@gmail.com, valamint Mosonmagyaróvár, Irodaház, Erkel Ferenc u. 10. Dr. Nagy István címére.

Pályázni 2016. június 30-ig lehet. Eredményhirdetésre 2016 októberében kerül sor.

A pályamunkákat háromtagú zsűri bírálja el, amelynek tagjai országosan ismert költők, írók. A díjazott alkotásokat megjelentetik.

2016/2

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen