Mosonmagyaróvári rendőröket jutalmazott a Magyar Autóklub

Mosonmagyaróvári rendőröket jutalmazott a Magyar Autóklub

- Kategória: Hírek

A korábbi évekhez hasonlóan idén is az esztendő utolsó napján jutalomban részesítette a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiója a rendőrség két munkatársát, elismerve ezzel a rendőrök egész éves munkáját, helytállását. Ezúttal a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság két munkatársát jutalmazták.

Ahogy minden évben, úgy most is a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiója elismerését fejezte ki a rendőrség állományának a közlekedés biztonságáért kifejtett tevékenységéért. Köszönetük jeleként ezúttal a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság két munkatársát, Horváth Tamás főtörzszászlóst, szolgálat parancsnokot és Kozák Roland törzsőrmestert, a közlekedési osztály járőrét jutalmazták kiváló munkájuk elismeréseként. Az ajándékot Csorba Dezső, a Magyar Autóklub Nyugat-Dunántúli Regionális Igazgatóság elnökségi tagja, Tóth Ottótól, a Mosonmagyaróvári Műszaki Állomás vezetője, valamint Farkas Péter az államos munkatársa adta át az egyenruhásoknak.

Csorba Dezső megköszönte a rendőrök egész éves áldozatos munkáját, amivel hozzájárultak a közlekedés biztonságosabbá tételéhez. Hozzátette: a Magyar Autóklub az ország legnagyobb egyesülete, ami szintén küldetésének tartja a közlekedési balesetek számának csökkentését. Ennek érdekében számos kampányt tartottak az idei évben is, így a „Látni és látszani” elnevezésű programot, aminek keretében a rendőrséggel közösen számos világító berendezéseit vizsgálták át, illetve adtak hasznos tanácsokat a járművezetőknek.

Csorba Dezső hozzátette: a Magyar Autóklub számára kiemelt fontosságú a mosonmagyaróvári állomás. Évente több száz jármű műszaki vizsgáztatását végzik itt el, ráadásul az idei évtől bővült a feladatkörük a taxik vizsgáztatásával, valamint a külföldről behozott autók honosításával, ami lényeges többlet feladatot ró az itt dolgozókra.

Ez is érdekelhet...

Giesswein Sándor és Közi Horváth József keresztényszocialista politikusokra emlékeztek

Gieswein Sándor halálának 100. és Közi Horváth József