Mosonmagyaróvári rendőröket jutalmazott a Magyar Autóklub

Mosonmagyaróvári rendőröket jutalmazott a Magyar Autóklub

- Kategória: Hírek

A korábbi évekhez hasonlóan idén is az esztendő utolsó napján jutalomban részesítette a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiója a rendőrség két munkatársát, elismerve ezzel a rendőrök egész éves munkáját, helytállását. Ezúttal a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság két munkatársát jutalmazták.

Ahogy minden évben, úgy most is a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Régiója elismerését fejezte ki a rendőrség állományának a közlekedés biztonságáért kifejtett tevékenységéért. Köszönetük jeleként ezúttal a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság két munkatársát, Horváth Tamás főtörzszászlóst, szolgálat parancsnokot és Kozák Roland törzsőrmestert, a közlekedési osztály járőrét jutalmazták kiváló munkájuk elismeréseként. Az ajándékot Csorba Dezső, a Magyar Autóklub Nyugat-Dunántúli Regionális Igazgatóság elnökségi tagja, Tóth Ottótól, a Mosonmagyaróvári Műszaki Állomás vezetője, valamint Farkas Péter az államos munkatársa adta át az egyenruhásoknak.

Csorba Dezső megköszönte a rendőrök egész éves áldozatos munkáját, amivel hozzájárultak a közlekedés biztonságosabbá tételéhez. Hozzátette: a Magyar Autóklub az ország legnagyobb egyesülete, ami szintén küldetésének tartja a közlekedési balesetek számának csökkentését. Ennek érdekében számos kampányt tartottak az idei évben is, így a „Látni és látszani” elnevezésű programot, aminek keretében a rendőrséggel közösen számos világító berendezéseit vizsgálták át, illetve adtak hasznos tanácsokat a járművezetőknek.

Csorba Dezső hozzátette: a Magyar Autóklub számára kiemelt fontosságú a mosonmagyaróvári állomás. Évente több száz jármű műszaki vizsgáztatását végzik itt el, ráadásul az idei évtől bővült a feladatkörük a taxik vizsgáztatásával, valamint a külföldről behozott autók honosításával, ami lényeges többlet feladatot ró az itt dolgozókra.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az