Ismét a rászorulóknak gyűjtenek

Ismét a rászorulóknak gyűjtenek

- Kategória: Hírek

Ismét jótékonysági adománygyűjtést szervez az adventi időszakban a mosonmagyaróvári Rózsa Bútorház. A rászorulók számára tartós élelmiszereket és háztartási szereket várnak.

„Ahogy a korábbi években, úgy most is fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Hosszú ideje támogatjuk a rászorulókat és a helyi civil szervezeteket. Néhány éve indítottuk el a karácsony előtti időszakban az adománygyűjtő akciónkat.” – mondja Tuba Szabolcs cégvezető. Hozzátette: az elmúlt évek gyűjtéseinek eredménye minden várakozásukat felülmúlta. Rengeteg felajánlás érkezett, amivel számos rászorulónak tudtak segíteni.

Tuba Szabolcs kiemelte: ezúttal a mosonmagyaróvári Család- és Gyermekjóléti Központ látókörébe tartozó, a térségben élő rászorulóknak gyűjtenek. Mint mondta: az intézmény vezetőjétől megtudták, hogy jelen helyzetben a rászorulók tartós élelmiszer szükséglete egyre nagyobb és helyzetük egyre kilátástalanabb. ”Fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez képest mi is segítsünk. Ezért szerveztük újra ezt a korábban már sikeres akciónkat, melyben magunk tettük meg ezúttal is az első felajánlást.” – tette hozzá.

Arra kérik vásárlóikat, partnereiket és mindenkit, aki teheti, adja le tartós élelmiszer, vagy háztartási szer adományát a Rózsa Bútorházban (Terv utca 7.), amit előre is nagyon köszönnek. A gyűjtés december 15-ig tart.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az