Ellenőrzik a kukák azonosító matricáit

Ellenőrzik a kukák azonosító matricáit

- Kategória: Hírek

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. január második felében, a 2022. negyedik negyedéves hulladékdíj számla mellékleteként kiküldi az idei évre érvényes edényazonosító matricákat.

A matrica kukára történő felragasztásával igazolható, hogy a 2023-as évben az adott ingatlan jogosult a címkén levő űrtartalmú és darabszámú edényzettel a hulladékszállítás igénybevételére. A szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy az edényazonosító matricát a kukára jól látható helyre ragasszák fel. Továbbá az edényt úgy kell kihelyezni gyűjtésre, hogy a matricás oldala az úttest felé nézzen.

Aki azt tapasztalja, hogy a megküldött matricán szereplő űrméret és az általa használt hulladékgyűjtő edény mérete nem azonos, vagy nem kapott matricát, vegye fel a kapcsolatot a mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati irodával. (Erkel Ferenc utca 10.) Személyes ügyfélszolgálat hétfőn 13:00-19:00, szerdai és csütörtöki napokon 07.30 – 15.00 között működik. (E-mail: info@kisalfoldikh.hu, lakossag.szamlazas@kisalfoldikhk.hu, Telefon: +36 96 555-545, +36 30 791 4015)
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai hamarosan megkezdik a matricák kihelyezésének és rajta lévő űrtartalom helyességének ellenőrzését. A későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében kérik, hogy a megkapott matricát a hulladékgyűjtő edényre mielőbb ragasszák fel.

Ez is érdekelhet...

Makett kiállítással indul a szezon – Idén ismét Mosonban tartják a Szent István Napokat

„Indul a szezon – Tavaszt várva, nyárra készülve…”