Új vezetőség a kézilabda klubnál

Új vezetőség a kézilabda klubnál

- Kategória: Egyéb

Szeptember elsejével új vezetőség vette át a munkát a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubnál. Az egyesület célja viszont nem változott, egy év alatt vissza kell jutni az első osztályba. – közölte internetes oldalán az egyesület.

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club irányítását új vezetőség vette át. A korábbi elnök dr. Tenk Gábor helyére Horváth Cs. Attila, Németh Attila klubigazgató helyére pedig Lencse Gyula került.

„Másfél hónapos háttérmunka van már a hátunk mögött” – mondta el az új elnök. „Rengeteget dolgoztunk azért, hogy eljussunk a mai napig és még legalább ennyi feladat áll előttünk. Én azt fogalmaztam meg magam előtt, hogy december végéig rendezni kell mindent, szakmai, anyagi hátteret, átadás-átvételi feladatok, hogy aztán már csak a jövő céljaira koncentrálhassunk. Arra, hogy jövőre újra NB I-es csapata legyen Mosonmagyaróvárnak és, hogy hosszútávon is stabil alapokon tudjon állni a klub. Kiemelten szeretnék foglalkozni a szurkolókkal is, hiszen fantasztikus társaság van itt a városban, akik támogatják a csapatot. Emellett az utánpótlásra is nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nélkülük nincs egyesület.” – hangsúlyozta Horváth Cs. Attila.

kozgyules4

A közgyűlés másik fő témája az elnökségi taglétszám növelése volt, amely a korábbi hatról tizenháromra módosult. „Nekem mindig az volt az elvem, hogy nagy társadalmi alapokra helyezzem a klubot” – tette hozzá Horváth Cs. Attila. „Ezért lett most 13 elnökségi tag, amelyben Mosonmagyaróvár jelentős cégei képviseltetik magukat, olyan sportvezetők, akik már sokat tettek le az asztalra, illetve a saját területükön olyan gazdasági, jogi vagy kommunikációs szakemberek, akik segíthetik a munkámat. Hiszen bár én lettem az elnök, de egy klub nem egy személyből áll.” – fogalmazott az elnök.

Ezen kívül bevezették a küldöttgyűlést, az automatikus tagfelvétel intézményét. Módosították az egyesület székhelyét és csökkentették a felügyelőbizottság taglétszámát is.

kozgyules1

Az MKC elnökségét dr. Iváncsics János, dr. Németh Imre, dr. Papcsák Ferenc, dr. Tenk Gábor, Guntram Thurnher, Horváth Cs. Attila, Imre Lajos, Kelecsényi Ernő, Klement Tibor, Kovács Péter Zoltán, Póda Péter László, Radványi László, Süpek Máté, míg a felügyelőbizottságot Komondi Milán, Rubint Boldizsár és Staár Katalin alkotják.

20170901_123954

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen