Rétvári Bence: „Megbízható és alkalmas polgármesterre, képviselőkre van szükség”

Rétvári Bence: „Megbízható és alkalmas polgármesterre, képviselőkre van szükség”

- Kategória: Választás

Az októberi önkormányzati választás volt a témája a Fidesz mosonmagyaróvári szervezete által rendezett lakossági fórumnak kedden. Az esemény házigazdája dr. Árvay István, a Fidesz-KDNP és szövetségeseinek polgármester-jelöltje volt, meghívott vendég pedig dr. Rétvári Bence, az EMMI államtitkára. Az eseményen bemutatták a pártszövetség egyéni választókerületekben induló képviselő-jelöltjeit is.

A fórumot megelőző sajtótájékoztatón dr. Árvay István a választási kampányról beszélt, ami mint mondta: ez idáig szerencsére személyeskedések és negatív elemek nélkül zajlott, bízik abban, hogy ez az elkövetkezendő hetekben is így marad. Hozzátette: mindent megtesznek annak érdekében, hogy mozgósítsák szavazóikat és folytathassák az öt éve megkezdett munkát, aminek eredményeként jelentős fejlődésen ment keresztül Mosonmagyaróvár.

  

Dr. Rétvári Bence hangsúlyozta: Mosonmagyaróvár egy jól működő város, kiváló polgármesterrel, országgyűlési képviselővel és helyi képviselő-testülettel. „Jó kézben van a város” – tette hozzá. Az államtitkár elmondta: a magyar gazdaság folyamatosan növekszik és azt szeretnék, ha ennek a növekedésnek minden hazai település nyertese lenne. Ezért fontos, hogy Mosonmagyaróváron is megbízható és alkalmas polgármestert és képviselőket válasszanak az itt élők. Hozzátette: dr. Árvay István és a pártszövetség képviselői már bizonyítottak az elmúlt években.

Ez is érdekelhet...

Polgármesterjelöltek Mosonmagyaróváron

Szabó Miklós (MPKE, MM, MMN, MSZP, LMP) „Mi