Összefogás kell a sikerhez – átvette képviselői megbízólevelét dr. Nagy István

Összefogás kell a sikerhez – átvette képviselői megbízólevelét dr. Nagy István

- Kategória: Választás

„Összefogással lehet csak sikeres ez a térség, a közös munkához pedig mindenki segítségét kérem.” – jelentette ki dr. Nagy István országgyűlési képviselő megbízó levele átadását követően kedden Mosonmagyaróváron.

Ünnepélyes keretek közt adták át a megye 05. számú országgyűlési egyéni választókerületben az április 8-i szavazáson megválasztott dr. Nagy István megbízólevelét kedd délután a mosonmagyaróvári városházán. Az eseményen dr. Kiss Attila, a választási bizottság elnöke ismertette a szavazás eredményét, majd adta át a megbízólevelet a képviselőnek.

Dr. Nagy István megköszönte mindazok munkáját, akik segítették, hogy folytathassa képviselői munkáját. Kiemelte: hosszú és nehéz időszak volt a választási kampány, ami során azt próbálták megmutatni, miben különbözik programjuk, elképzeléseik a többiektől. Mostantól azonban ezeket a különbségeket félre kell tenni. Most az a feladat, miként tudnak hidakat építeni, az árkokat betemetni, hiszen ez a térség sikerre van ítélve, ám ezt a sikert csak is széles összefogással lehet elérni, ezért mindenki támogatására, segítéségére számít a képviselő.

Ez is érdekelhet...

Ismét dr. Nagy István lett a képviselő

Elsöprő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az április 3-i