Az év családorvosát keresik: Ágh doktor is a jelöltek között

Az év családorvosát keresik: Ágh doktor is a jelöltek között

- Kategória: Közélet

Az „Év Családorvosa a Kárpát-medencében” díjra jelölte a Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete (MÁOTE) a mosonmagyaróvári dr. Ágh Lászlót. Szavazni május 3-ig lehet.

Az „Év Családorvosa a Kárpát-medencében” díjat a majd ötven éves Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete hozta létre és gondozza. Célja, hogy elismerjék a példaértékű, páciensek érdekében tett mindennapi megelőző és gyógyító családorvosi tevékenységet. A családorvos azonnali eredményeket sokszor nem tud felmutatni mégis kötelességtudattal és alázattal végzi munkáját minden nap. Ezen értékek tiszteletét jelenti ez a díj.

A MÁOTE az idei elismerésre jelölte a mosonmagyaróvári dr. Ágh Lászlót is. Ágh doktor negyven éve dolgozik folyamatosan, első munkahelyén, az ipartelepi körzetben. Praxisában már a harmadik generációt kezeli, emellett harmincöt évig ügyelt is folyamatosan a városban. Hosszú évek óta részt vett az orvosképzésben, úgy graduális, mint posztgraduális vonatkozásban. Előadásokat tart a Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszékén a német medikusoknak is. Több mint tizenöt évig volt a város, a járás háziorvosi szakfelügyelő főorvosa.

Az „Év Családorvosa a Kárpát-medencében” díj jelöltjére május 3-ig lehet szavazni a www.evcsaladorvosa.hu címen a szavazás menüpontban. Ezen belül a „Magyarország – felnőtt háziorvosok” kategóriában lehet voksolni dr. Ágh Lászlóra.

 

Ez is érdekelhet...

Húsvétkor is figyeltek a közlekedési szabályok betartására

Fokozott közlekedési  ellenőrzést tartottak a rendőrök a húsvéti