Az Éltes-iskola ünnepnapjai

Az Éltes-iskola ünnepnapjai

- Kategória: Közélet

Február 12-én tartottuk hagyományos farsangi bálunkat. Az Artner Anikó vezette szülői munkaközösség már hetek óta szorgalmasan készült. Nevelőtestületünk tagjai ismerőseiket egy-egy produkcióra kérték fel, ők színesítették a délutánt. Így volt bűvész, lufi-hajtogató, táncos bemutató. Amíg a felvonultatott jelmezekről a zsűri meghozta a döntését, a gyerekek szórakoztatásáról az ideiglenesen összeállt dj-páros gondoskodott.

Február 13-án tartottuk az Éltes Napot. Éltes Mátyás születésének évfordulóján névadónkra emlékeztünk. A program Éltes Mátyás domborművénél történt főhajtással és koszorúzással kezdődött, és a Fehér Ló Közösségi Házban folytatódott. Ezen a napon kapta meg iskolánk alapítványa az SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. adományát. A cég dolgozói 750.000 forintot gyűjtöttek össze a jótékony célú karácsonyi süteményvásárukon, melyet a cég vezetése megduplázott, így 1.500.000 Ft átadására került sor.

Jelenlétével megtisztelte napunkat dr. Árvay István polgármester úr és dr. Iváncsics János alpolgármester úr, valamint a megyei tankerület gyógypedagógiai szakreferense, Orliczki Edit.

2015/4

Ez is érdekelhet...

Greiner Voluta Vízikarnevál: Sárkányhajó versenyek, sportesemények és koncertek két napon át

Idén ismét kétnapos lesz a Voulta Vízikarnevál, amit