Pénztárcát rabolt

Pénztárcát rabolt

- Kategória: Hírek

Rablás miatt javasol vádemelést a rendőrség egy mosonmagyaróvári férfi ellen, aki még tavaly októberben támadott meg egy járókelőt a magyaróvári belvárosban.

A rablás tavaly októberben, a késő esti órákban történt a magyaróvári belvárosban. Egy 62 éves férfi tartott hazafelé az egyik helyi szórakozóhelyről, amikor váratlanul egy férfi hátulról fellökte. Miután a sértett elesett, az ismeretlen támadó kitépte a zsebéből a pénztárcáját és elmenekült. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést követően huszonnégy órán belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 40 éves helybéli H. Gézát.  A férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. H. Géza beismerte a nyomozóknak a bűncselekmény elkövetését és helyszíni kihallgatása során megmutatta, hogy hova dobta el a sértett pénztárcájában talált iratokat.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 40 éves férfival szemben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar