Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

- Kategória: Hírek

Pályázati díj 1 %

 

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az önkormányzati pályázati alapok létrehozásakor arról döntött, hogy a Közművelődési, Sport és Egészségvédelmi Alapra benyújtott pályázatok beadásával egyidejűleg a pályázóknak pályázati díjat (megpályázott összeg 1 %-a) kell fizetni. A befizetett pályázati díjak összege együttes tartalékot képez, melyet a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság „Pályázati díj 1%” címen ismét pályázatra ír ki.

A pályázók a közművelődési, sport és egészségvédelmi alap pályázati időszakában nem ismert programjaik megvalósításához kérhetnek támogatást. Nem lehet pályázni olyan programra, amit a képviselő-testület, vagy az önkormányzat illetékes bizottsága az adott pályázati évben már támogatott.

A pályázatokat két példányban kell benyújtani 2015. szeptember 30-ig a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályára az erre a célra rendszeresített, az önkormányzat által kiadott nyomtatványon, amely a városi honlapról letölthető, illetve a Polgármesteri Hivatal földszinti információs pultjánál beszerezhető.

Minden pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

A beérkezett pályázatokról a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság dönt, majd a döntést követően az önkormányzat támogatási szerződést köt az eredményes pályázókkal. A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást, továbbá szakmai beszámolót kell készíteniük.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályán Márkus Erika nyújt a 96/577-818-as telefonszámon.

2015/13

 

 

Ez is érdekelhet...

Makett kiállítással indul a szezon – Idén ismét Mosonban tartják a Szent István Napokat

„Indul a szezon – Tavaszt várva, nyárra készülve…”