Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

- Kategória: Hírek

A mosonmagyaróvári önkormányzat és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. idén ősszel is megszervezi a lomtalanítást a városban.

A lakók a Gabonarakparton található hulladékudvarban az alábbi napi bontásban helyezhetik el az általuk kivitt hulladékot:

 November 08. (kedd) 09-17 óráig

November 09. (szerda) 10-16 óráig

November 10. (Csütörtök) 09-17 óráig

November 11. (Péntek) 10-16 óráig

November 12. (Szombat) 08-14 óráig

A hulladék elhelyezéséhez lakcímkártya bemutatása szükséges!

 A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!

Továbbá tájékoztatják a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint például papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken is.

A www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, az elhelyezhető hulladékokról, annak feltételeiről, a díjfizetés módjáról. A hulladékudvar meghatározott időben és feltételekkel egész évben működik, adott a hulladék elhelyezés lehetősége. Kérik a lakosságot, hogy tartózkodjanak a hulladékok illegális elhelyezésétől, az erdő-és útszéli hulladéklerakástól, mellyel szennyezik környezetünket.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar