Monorról jött lopni Hegyeshalomba

Monorról jött lopni Hegyeshalomba

- Kategória: Hírek

Néhány napja érkezett bejelentés a rendőrségre Hegyeshalomból arról, hogy az egyik utcában egy gyanúsan viselkedő férfit láttak.

A helyszínre érkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy furcsa hangokat hallott az udvarról, ezért kinézett és látta, hogy a bejárati ajtónál egy ismeretlen személy áll. Miután megkérdezte, hogy mit keres ott, az idegen azt mondta, hogy megtámadták és a sérülése ellátására fertőtlenítőszert kért.
A bejelentő felszólította a férfit, hogy távozzon az udvaráról, majd amikor az idegen elment, egy tégladarabot talált a bejárati ajtaja mellett. A járőrök ellenőrizték a környező utcákat, amelynek során az egyik bekerített családi ház mögött megtalálták az idegent, aki éppen a bezárt kerítés ajtaján átmászva akart elmenekülni. A rendőrök a 49 éves K. László monori lakost elfogták és megállapították, hogy a férfi ház egyik ablakát, valamint az udvaron lévő több melléképület ablakát is betörte, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon K. Lászlót lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
A rendőrök a nyomozást befejezték és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az