Második alkalommal vár fröccskóstolóval a Flesch terasz!

Második alkalommal vár fröccskóstolóval a Flesch terasz!

- Kategória: Hírek

Mindannyian ismerjük az alapelvet: amit elfogyasztunk, azzá válunk! Könnyedén azonosulhatnak ezzel a mottóval, akik ellátogatnak július 4-én a Flesch Központba a sétáló fröccskóstolóra, hisz a szódavíz, így a fröccs az élet pezsgését, a mozgékonyságot, a dinamizmust szimbolizálja.

A megfelelő arányokról, a kiváló fröccs borokról ismét a Junibor borászai gondoskodnak, bemutatva az általuk képviselt borvidéket, saját borászataikat, boraikat. Az elmúlt évhez hasonlóan, élő szóval, kóstolóval arra törekednek, hogy a bor és fogyasztója kulturált körülmények között találjon egymásra. A fiatal borászokból álló szövetség tíz borászt mutat be, néhányukkal az elmúlt évek rendezvényein már találkozhatott a közönség, de új ízekkel, új arcokkal is találkozhatunk. A nyár kedvenc nedűje mellett, újdonságként látványgrill-terasszal is várják az érdeklődőket, a gasztronómiai csemegék mellől a zene sem maradhat el, erről a Q-Jazz Band nagyszerű zenészei gondoskodnak.

A Fröccsteraszon várja Önöket Dúzsi Tomi – Szekszárd, Árvay Szabi – Tokaj, Ruppert Marci – Villány, Demeter Endre – Tokaj, Gere Zsolt – Villány, Tiffán Zsolt – Villány, Cseri Barnabás – Pannonhalma, Frittmann Peti – Kunsági borvidék, Szentpéteri Attila – Kunsági borvidék, Takler András – Szekszárd.

A rendezvény házigazdája Bánlaki D. Stella.

Jegyek június 11-től vásárolhatók a Flesch Központ jegypénztárában, illetve a www.tixa.hu oldalon.

 

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar