Jogsi nélkül, bedrogozva vezetett, az alsónadrágjában is rejtegette a kábítószert

Jogsi nélkül, bedrogozva vezetett, az alsónadrágjában is rejtegette a kábítószert

- Kategória: Hírek

Jogosítvány nélkül, ráadásul kábítószer hatása alatt vezetett az a mezőcsáti fiatalember, akit péntek este igazoltattak a rendőrök Mosonmagyaróváron. A férfi autójában sőt, még az alsónadrágjában is rejtegetett kábítószert.

Egy személyautó vezetőjét igazoltatták a járőrök péntek este Mosonmagyaróváron.. A sofőr – D. Zoltán 23 éves mezőcsáti lakos – felszólításra a vezetői engedélyét átadni nem tudta, mivel azzal nem rendelkezett. Az ellenőrzés során a gépkocsi vezetője a rendőrök által feltett kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt, láthatóan ideges állapotban volt, ezért átvizsgálták az autóját, ahol a rádió mögött két darab fecskendőt találtak. D. Zoltán a helyszínen elismerte a kábítószer fogyasztását, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd a ruházatát is átvizsgálták. Ennek során a rendőrök a férfi alsónadrágjában, egy tasakban további kábítószergyanús kristályos szerkezetű anyagot találtak, amit lefoglaltak.
A 23 éves mezőcsáti férfival szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg az engedély nélküli járművezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az