Mosonmagyaróvári evezős érmek

Mosonmagyaróvári evezős érmek

- Kategória: Egyéb

A Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület három sportolóját, valamint edzőjüket, Fördős Bencét is díjazták a Magyar Evezős Szövetség Sport és Utánpótlás Díjátadó Gáláján a minap Budapesten.

A Magyar Sport Házában megrendezett ünnepség keretében díjazták az utánpótlás korosztályok, valamint a 2017. évi Sport XXI Evezős Diákranglista Verseny és Mini Kupa versenysorozat legeredményesebb versenyzőit, illetve edzőiket. Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően díjazták az egyes kategóriák összetett versenyének első három helyezettjeit, a legeredményesebb iskolát és a legeredményesebb egyesület is.

A mosonmagyaróvári evezősök közül első helyezést ért el Varga Patrik az 500 méteres diákranglista verseny fiú 11 éves kategóriájában. Demkó Mátyás második lett az 1000 méteres mini kupa versenysorozat fiú  11 éves korosztályában, míg Demkó Janka a harmadik helyet szerezte meg ugyanezen verseny lány 11 éves kategóriájában.

Az egyesületek versenyében a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület mind a Sport XXI Evezős Diákranglista, mind a Mini Kupa versenysorozatban a dobogó harmadik fokára állhatott fel a Csepel Evezős Klub és a Győri Atlétikai Club Evezős Szakosztálya mögött. Az iskolák pontversenyében a Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda lett az ország harmadik legeredményesebb iskolája.

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen