Idén is Greiner Szigetköz Félmaraton

Idén is Greiner Szigetköz Félmaraton

- Kategória: Egyéb

Idén is megrendezi a már hagyományosnak számító utcai futóversenyét, a Greiner Szigetköz Félmaratont a Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub.

A tizenötödik Greiner Szigetköz Félmaratont  április 29-én,  vasárnap rendezik.  A versenytávok megegyeznek a tavalyival, 3, 10 és 21,1 kilométert kínálnak a résztvevőknek. A gyerekeknek idén is lesz lehetőségük megmutatni a futótudásukat 7 éves korig 400 méteres, 10 éves korig pedig 800 méteres távon. A 3–10–21km távokon chipes egyéni időmérést biztosítanak a szervezők, a rajtnál és a fordítópontokon is lesz chipszőnyeg. Nevezni lehet április 21-ig, a www.struccfutoklub.hu weboldalon, a Szigetköz Félmaraton/Egyéni nevezés menüpontban a nevezési felület kitöltésével, egyidejűleg a nevezési díj online bankkártyával történő megfizetésével.

Személyes nevezésre március 19. és április 21. között van lehetőség a Chicco Baba Boltban (Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 14.) a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj készpénzben történő egyidejű megfizetésével.

A rajtcsomag mellett minden célba érkező egyedi befutó érmet kap. Mindhárom távon díjat kapnak az abszolút verseny dobogósai, a korosztályok legjobbjai, továbbiakban több különdíj is gazdára talál majd. Az eredményhirdetés végén kerül sor a hagyományos tombolasorsolásra, amin a versenyzők a rajtszámukkal vesznek részt.

További információ, részletes versenykiírás az egyesület honlapján, a www.struccfutoklub.hu weboldalon található.

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen