Igazi gólparádé az élvonaltól búcsúzó Szeged ellen

Igazi gólparádé az élvonaltól búcsúzó Szeged ellen

- Kategória: Egyéb

Szeged KKSE – MKC SE (Újszegedi Sportcsarnok)

 

A mérkőzést megelőzően elenyésző, pusztán matematikai esélye volt a szegedi együttesnek a bennmaradásra. Egy gól gazdag párharc következtében azonban a mosonmagyaróvári hölgyek végérvényesen is eldöntötték a sereghajtó sorsát. A csoport második kiesőjének kiléte viszont még továbbra is bizonytalan.

Előzetesen sem jósolt sok esélyt talán senki a szegedi gárdának, de azért ennél talán nagyobb ellenállásra lehetett számítani tőlük. Dél-alföldi ellenfelünk csak a mérkőzés első húsz percében volt jelen a pályán, majd a hátralévő idő meghatározó részét lényegében vegetatív állapotban töltötte el. Az első félidő utolsó tíz percében gólképtelenül játszottak, míg a Lajta-parti gárda hét találattal is tudta növelni akkor már egyre súlyosabb előnyét. A második játékrészben is a mosonmagyaróvári együttes irányította a mérkőzést, de itt már az általuk nyújtott színvonal is valamivel visszaesett a megszokotthoz képest. A visszaesés azonban könnyen betudható a győzelem biztos tudatának, a játékosok igencsak aktív rotálásának vagy a nem kívánatos sérülések tudatos elkerülésének is akár. Nem is számit igazán. A mosonmagyaróvári hölgyek a szegediek utolsó hazai élvonalbeli mérkőzésén győzedelmeskedtek magabiztosan, amivel újabb két ponttal erősítették aktuális pozíciójukat.  Szükségük is volt rá, hiszen a bajnokság kevésbé várt fordulatot hozott számunkra azzal, hogy az MTK győzedelmeskedett a Vác felett. A fordulatnak köszönhetően még számunkra sincs közelről sem vége a kiesés elleni izgalmas küzdelemnek. A rájátszás utolsó előtti összecsapásán az MTK-t látjuk majd vendégül egy minden bizonnyal parázs mérkőzésen a Mosonszolnoki Sportcsarnokban.

Hlavaty Tamás: Egy két szükségtelen technikai hibát és az első félidőben tapasztalt gyenge védekezést leszámítva jó teljesítményt nyújtottunk a mérkőzésen. Ennek igazán örül mindenki, de nincs időnk most ünnepelni, hiszen gőzerővel kell, hogy készüljünk a folytatásra.

Marosán György: Lényegében húsz percet töltöttünk a pályán aztán kinyílt az olló és kijött a különbség a két csapat között. Gratulálok a mosonmagyaróvári csapatnak, akik végig nagyon jól és koncentráltan játszottak.

2015/9

 

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen