Voluta kilencedszer a Mosoni-Dunán

Voluta kilencedszer a Mosoni-Dunán

- Kategória: Egyéb

Idén kilencedik alkalommal lesz VOLUTA Mosonmagyaróváron a Mosoni-Dunán, 2015. június 25-28-ka között. A VOLUTA Nemzetközi Vízikarnevál Mosonmagyaróvár és a térség egyik legnagyobb turisztikai vonzerővel rendelkező programja. Mára már a város egyik hivatalos fesztiválja, így idén szervezésében a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület mellett a Flesch Károly Nonprofit Kft és a Városüzemeltető Kft. is együttműködik.

A versenykiírás és a nevezési lapok már elérhetőek a www.voluta.hu honlapon. A szervezők most várnak minden lelkes baráti társaságot, települést, vállalkozást és intézményt, hogy jelentkezzenek a kellemes időtöltést és sportolási lehetőséget kínáló sárkányhajó versenyre. Idén a szokásos megmérettetések és koncertek mellett közel harminc sportág és játszóházak is várják a vendégeket.

Újdonság az idei programok között, hogy a Városi Sport és Egészségnap is itt kap majd helyet és szerepet június 27-én.

A négynapos karnevál színpadi programjának szuperprodukciója az élő R-GO nagykoncert szombaton este kilenc órától. A zenés szórakozás már 26-án este elkezdődik, 18 órától lép fel a Countrybute, majd őket az Ütőegyüttes követi táncosok kíséretében. Este 20 órától pénteken a színpadon Nagy Karolin, Mihály Gergő és Jambrik Benedek  koncertje lesz, és aznap a két sztárvendég a Happy Gang és a Fiesta. Az éjszakát a Hen House Band koncertje zárja.

A szombati napon délelőtt és este is fellép az Ütőegyüttes, este 19 órától várható a kisszínpadon a sárkányhajó versenyek eredményhirdetése. Ezt követi az élő R-GO nagykoncert. Este 22 óra 30 perckor várható a Szent Iván éji tűzgyújtás. A programsorozatot a Koktél zenekar koncertje zárja.

2015/9

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen