Összeállt a szavazólap

Összeállt a szavazólap

- Kategória: Választás

Hétfői ülésén határozott a megye 5. számú országgyűlési egyéni választókerületének választási bizottsága az április 8-i voksolás szavazólapjának tartalmáról és formájáról. Tizennyolc jelöltből lehet majd választani.

A választási bizottság elfogadott minta alapján a választókerület szavazólapján tizennyolc egyéni képviselő-jelölt neve szerepel majd. A már korábban megtartott sorsolás alapján a sorrendjük a közvetkező:  Bogyai Zsolt (MSZP- Párbeszéd), Deák János (Értünk Értetek), Tivadari Zsuzsanna  (Kell az Összefogás Párt), Pintér Zoltán (Összefogás Párt), Deschelak Károly Ferenc  (Együtt), Fekete Viktória (Haladó Magyarországért Párt), Joó András (Hajrá Magyarország), Nagy Ádám (Munkáspárt), Gősi Melinda (Szegény Emberek Magyarországért Párt), dr. Nagy István (Fidesz-KDNP), Márkus János (Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt), Jávor Miklós (Jobbik), Goda Bálint Zsolt (LMP), Pongrácz Szimonetta (Magyarországon Élő, Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja), Oláh Cintia Virginia ( Magyar Demokratikus Unió), Kuzmits Ferenc (Családok Pártja), Puter Ferenc (A Mi Pártunk – IMA), Nagy Péter Krisztián (Magyar Kétfarkú Kutya Párt). A szavazólapon két oszlopban szerepelnek majd a jelöltek.

A szavazatszámláló bizottságok tagjait és póttagjait a képviselő-testület keddi ülésén választják meg. Március 23-én, délután 4 órái lehet a pártok által a szavazatszámláló bizottságba delegált tagokat bejelenteni. Március 26-án tartják a szavazatszámlálók felkészítését. Fontos továbbá, hogy az érintettek már folyamatosan igényelhetik a mozgóurnát és bejelenthetik az átjelentkezésüket.

Ez is érdekelhet...

Polgármesterjelöltek Mosonmagyaróváron

Szabó Miklós (MPKE, MM, MMN, MSZP, LMP) „Mi