Önállóan indul az önkormányzati választásokon a Jobbik Mosonmagyaróváron

Önállóan indul az önkormányzati választásokon a Jobbik Mosonmagyaróváron

- Kategória: Választás

Önállóan indul a Jobbik az őszi önkormányzati választáson Mosonmagyaróváron. Ezt Jávor Miklós, a párt helyi képviselője jelentette be kedden.

Jávor Miklós kifejtette: „Szociális érzékeny és nemzeti elkötelezettségű pártként régóta küzdünk az ellen, hogy szeretett városunk, Mosonmagyaróvár lassan három évtizede a Fidesz és a baloldali pártok játszótere, ciklusról ciklusra adogatják át és osztják le egymás között a hatalmat. Tapasztalataink szerint egyre több városérért aggódó polgár teszi fel magának a kérdést: nem unalmas, hogy évtizedek óta ugyanazokat az arcokat látjuk városunk irányításában? Mit hozott a városnak a közel másfél évtizedes szocialista vezetés? A város vagyonának elprivatizálását, a város eladósodását, korrupció-gyanús esetek tömkelegét, szociális zűrzavart és a közbiztonság leromlását.

És mit hozott a jelenlegi Fidesz–vezetés? Zöldfelületeink totális beépítését, közlekedési káoszt, kelet-magyarországi és külföldi, szerb, ukrán munkaerő beözönlését, szintúgy a közbiztonság leromlását és olyan városi kincsek, mint a Panta Aqua kft elherdálását és a városi bérlakás-állomány leépítését.

A Mosonmagyaróvári Jobbik éppen ezért sem a Fidesszel, sem pedig a baloldali pártokkal való összefogást nem tartja elfogadhatónak! A baloldali pártokkal kapcsolatban kínálkozik a kérdés: hogyan gondolják, hogy ők bármin is képesek változtatni, amikor politikusaik a maguk idejében a tönk szélére sodorták a várost? Hogyan lehetnek hiteles demokraták azok, akiknek politikája a maguk idejében szinte pontról pontra megegyezett a mai Fideszével? Nem furcsa, hogy a Fidesz és baloldal sem országosan, sem pedig helyben soha nem kérte számon a másikat?

A jelenleg regnáló Fideszt azonban le kell váltani, ehhez nem férhet semmi kétség! A Jobbik Magyarországért Mozgalom ehhez nyújt fiatalos, lendületes és hiteles alternatívát városunk polgárainak. Erőnk a hitelességünkben rejlik. Minket nem terhelnek az elmúlt évtizedek korrupciós ügyei, valamint a Fidesz és baloldali több évtizedes összejátszó politikája. Összefogunk, de nem a leszerepelt baloldali pártokkal, hanem minden változást akaró polgárral, akinek elege van az elmúlt közel három évtizedből, akik szerint Mosonmagyaróvár többet érdemel! Ennek jegyében önálló polgármester-jelölttel és önálló képviselőjelöltekkel indulunk neki az őszi önkormányzati választásoknak.” – hangsúlyozta Jávor Miklós.

Ez is érdekelhet...

Ismét dr. Nagy István lett a képviselő

Elsöprő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az április 3-i