Bogyai Zsolt az MSZP jelöltje

Bogyai Zsolt az MSZP jelöltje

- Kategória: Választás

Bogyai Zsolt a megye 5. számú választó kerületében a Magyar Szocialista Párt (MSZP) képviselő jelöltje. – jelentette be Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője csütörtökön Mosonmagyaróváron.

Gőgös Zoltán elmondta: Bogyai Zsolt a kormányváltó szövetség jelölje, igazi baloldali érzelmű, aki ismeri az emberek problémáit és hatékonyan tudná képviselni érdekeiket. Hozzátette: szükség is van karakteres baloldali képviseletre a térségben, hiszen annak ellenére, hogy fejlett a régió itt is számos megoldandó probléma van. Gőgös Zoltán hangsúlyozta: a jelenlegi áldemokráciát szociális demokráciává kell alakítani. A szövetségük, Karácsony Gergely vezetésével jobb útra tudja téríteni az országot.

„Az emberek közül jöttem, ismerem a valós problémáikat.” – jelentette ki Bogyai Zsolt bemutatkozásakor. Elmondta: Jánossomorján él családjával és egy üzemben dolgozik három műszakban. Számára a képviselőség valódi szolgálat lenne az itt élő emberek érdekében. A képviselő-jelölt a megoldandó problémák közül a nyugdíjasok helyzetének javítását, az egészségügy és az oktatás problémáinak megoldását emelte ki. A kezelendő feladatok sorában kitért továbbá a környék úthálózatának rossz állapotára, valamint a 86-os főút teherforgalmára.

Ez is érdekelhet...

Ismét dr. Nagy István lett a képviselő

Elsöprő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az április 3-i