Tisztújítás és születésnap a polgári kerekasztalnál

Tisztújítás és születésnap a polgári kerekasztalnál

- Kategória: Közélet

Nemrégiben tartotta tisztújító közgyűlését az önkormányzatba két képviselőt is delegáló Mosonmagyaróvári Polgári Kerekasztal Egyesület ( MPKE) . A tagság megerősítette pozíciójában Szabó Miklós elnököt, Mike Károly alelnököt és Németh Sándor titkárt.

Értékelőjében Szabó Miklós elmondta: az önkormányzati munkában felelős partnerként működnek együtt a várost irányító Fidesz -frakcióval. Szövetségesként, ugyanakkor önálló arculatukat megtartva vesznek részt a döntések kimunkálásában. Különvéleményt fogalmaztak meg a sportcsarnok elhelyezése, valami a városi kitüntetések odaítélése kapcsán.

Hír még az egyesület háza tájáról, hogy hagyományosan tavaly decemberben is megemlékeztek Antall József néhai miniszterelnökről, életművéről, halála évfordulóján. A rendszerváltó kormányfő Fő utcai emléktáblájánál dr. Kósa Lajos beszélt az antalli örökség mélyebb meghatározottságairól a szép számú polgári közönség előtt.

Szabó Miklós tudatta: az MPKE  idén ünnepli megalakulása huszadik évfordulóját. Ez alkalomból nagyszabású “születésnapi partit” szerveznek. Ide várják az egyesület minden mai és egykori tagját, tisztségviselőjét, a város civil szervezeteit, s mindenkit, aki szimpatizál két évtizede változatlan törekvéseikkel.

2016/2

Ez is érdekelhet...

Csökkent a balesetek száma – A rendőrök továbbra is kiemelten figyelnek a szabályszegőkre

Kevesebb közlekedési baleset történt az első félévben, mint