Rendőrök mentek érte az iskolába

Rendőrök mentek érte az iskolába

- Kategória: Hírek, Közélet

Különleges ajándékot kapott nyolcadik szülinapjára a halászi Banyák Levente. Egy rendőrautó várta az iskola előtt, ami aztán egészen hazáig fuvarozta a kisfiút. Levente vágya ugyanis, hogy rendőr lehessen Ezért fordult a kisfiú édesanyja a rendőrséghez, hogy ilyen ajándékkal lepjék meg a szülinapján.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság örömmel tett eleget a különleges felkérésnek, így Családi Katalin törzszászlós, a közlekedésrendészeti osztály munkatársa egy rendőrautóval várta az elsős kisfiút születésnapján a halászi Szent Márton Általános Iskola előtt. A villogó járőrautó meglehetősen nagy feltűnést keltett az iskolánál, mindenki csak találgatta, kiért is jöhettek a rendőrök. Végül aztán az ünnepelt is kijött az iskola kapuján, aki először nem is értette, miért áll ott a rendőrautó. Elsőként Családi Katalin köszöntötte fel és adta át a rendőrség ajándékát, majd a kisfiú beülhetett a járőrautóba, amivel egészen hazáig „fuvarozták”.

Levente édesanyja mint mondta, fia egészen kis kora óta rajong a rendőrökért, a legutóbbi farsangi bálon is rendőrnek öltözött. Eltökélt szándéka, ha felnő, rendőr lesz. Ezért gondolták, hogy ilyen meglepetéssel készülnek számára.

Levente mint mondta: nagyon meglepődött és örült a különleges ajándéknak. Soha nem fogja elfelejteni ezt a szülinapot, ami még inkább megerősítette abban, hogy rendőr legyen. Otthon azért újabb meglepetés fogadta, két teknőst kapott a jeles alkalomra.

   

Ez is érdekelhet...

Csökkent a balesetek száma – A rendőrök továbbra is kiemelten figyelnek a szabályszegőkre

Kevesebb közlekedési baleset történt az első félévben, mint