Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Kultúrájáért díj és Mosonmagyaróvár Város Sportdíj  adományozására

Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Kultúrájáért díj és Mosonmagyaróvár Város Sportdíj  adományozására

- Kategória: Közélet

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata 2003 óta minden év január 22-én a Magyar Kultúra Napján „Mosonmagyaróvár Város Kultúrájáért” díjat adományoz. A díj a kultúra és a művészet terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó azon személyek, szervezetek részére adományozható, akik muzeális emlékek, történelmi iratok gyűjtésével, őrzésével, tudományos feldolgozásával, régészettel foglalkoznak, könyvtári tevékenységet folytatnak,

hagyományőrzés, néprajzkutatás aktivistái, közművelődés területén tevékenykednek, művészeti tevékenységet folytatnak. A javaslatokat 2015. október 31-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) a részletes pályázat kiírásban foglaltak szerint, mely a www.moson­magyarovar.hu oldalon olvasható.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete a képviselő-testület által adományozható díjakról és elismerésekről szóló 9/2010. (III.19.) önkormányzati rendelet alapján az idén is odaítéli a „Mosonmagyaróvár Város Sportdíja” elismerést. A díj annak a személynek adható, aki a városban tevékenykedik és magas szintű spottevékenységet folytat vagy kimagasló sporteredményt ér el. A Sportdíjra vonatkozó javaslatokat 2015. november 10-ig kell eljuttatni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) a részletes pályázati kiírásban foglaltak szerint, mely a www.moson­magyarovar.hu oldalon olvasható.

A díjak adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Fehérné dr. Bodó Mariann jegyző nyújt az 577-806-os telefonszámon.

2015/16

 

Ez is érdekelhet...

Csökkent a balesetek száma – A rendőrök továbbra is kiemelten figyelnek a szabályszegőkre

Kevesebb közlekedési baleset történt az első félévben, mint