Ismét új üzemcsarnokot avatott a Wittmann Robottechnika

Ismét új üzemcsarnokot avatott a Wittmann Robottechnika

- Kategória: Közélet

A mosonmagyaróvári Witt­mann Robottechnika Kft. szeptember 25-én tartotta újabb csarnokavatását. A 142,27 millió forintos vissza nem térítendő uniós támogatás mellett 332 millió forintos saját tőkével 1 év alatt építették fel a 2500 m2-es új üzemcsarnokukat. A közel 50 új munkahelyet is teremtő beruházás révén elindulhat a magyarországi fröccsöntőgép-gyártás.

A projektzáró ünnepséget elsőként Dr. Nagy István államtitkár, országgyűlési képviselő üdvözölte. „Sokan kérdezik tőlem és más kormányzati szereplőktől is, hogy miért szentelünk megkülönböztetett figyelmet az iparnak, miért igyekszünk minden eszközzel támogatni a beruházásokat? Nos, úgy vélem, hogy az Wittmann Robottechnika Kft. tevékenysége egyértelmű választ ad erre a kérdésre. Hiszen legfontosabb közös célunk az, hogy új munkahelyek jöjjenek létre Magyarországon.

Ki kell mondanunk, hogy Magyarországnak pontosan olyan vállalkozásokra és különösképpen olyan vállalkozókra van szüksége, akikben dolgozik az akarat, hogy kihasználják az előttünk nyíló lehetőségeket. A következő évek az új lehetőségeket kutató és bővülni akaró magyar vállalkozások korszaka lesz. Magyarországnak elemi érdeke, hogy a hazai vállalatok növekedjenek és egyre több embernek adjanak munkát.”

2015/16

 

Ez is érdekelhet...

Húsvétkor is figyeltek a közlekedési szabályok betartására

Fokozott közlekedési  ellenőrzést tartottak a rendőrök a húsvéti