Hamarosan ismét reflektorfény világítja be a Flesch Központ színháztermét

Hamarosan ismét reflektorfény világítja be a Flesch Központ színháztermét

- Kategória: Közélet

A szokásoknak megfelelően ősztől új évad veszi kezdetét a Flesch Központ színháztermében. A gyermekbérletek mellett a felnőttek is különböző bérletek közül válogathatnak. A felnőtt közönségnek állítja össze évek óta az Orfeum bérletet a Flesch Központ. A nyugdíjas vendégeket pedig az Omnibusz színházbérlet várja. A nagy sikerre való tekintettel idén is lesz Orlai bérlet, a budapesti Belvárosi Színházban működő Orlai Produkciós Iroda előadásaival. Bérletet foglalni már most is lehet személyesen a Flesch Központban, vagy akár telefonon.

Beleznay Endre, Gesztesi Károly, Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Fenyő Iván, Bozó Andrea, Tompos Kátya. A teljesség igénye nélkül néhány színművész azok közül, akik színpadra lépnek a Flesch Központ 2019/2020-as felnőtt színházbérletes előadásaiban. Hamarosan ugyanis megkezdődik az új színházi évad Mosonmagyaróváron.

Októberben indul az Orfeum és a nyugdíjasoknak szóló Omnibusz bérlet is. Az Orlai bérlet pedig az előző évi januári kezdéstől eltérően idén ismét ősszel, novemberben veszi kezdetét.

Az Orfeum bérletesek elsőként a Veres1Színház előadásában, Neil Simon Pletykafészek című produkcióját tekinthetik meg, október 9-én 19 órakor. A népszerű bohózatban olyan nevek lépnek színpadra, mint Mihályfi Balázs, Verebes Linda, Nagy Sándor és Buch Tibor. November 4-én pedig a városunkba már visszatérő társulat, a Turay Ida Színház adja elő a Nők is a fejükre estek című vígjátékát. A zenés előadást többek között Détár Enikő, Xantusz Barbara, Sztárek Andrea és Nyírő Bea mutatják be. A Bánfalvy Stúdiót nem kell bemutatni a közönségnek. A népszerű társulat ugyanis rendszeresen teltházzal várja a vendégeket szabadelőadásokban is. A következő évadban a Páratlan Páros című vígjátékkal érkezik városunkba, többek között Gesztesi Károly, Beleznay Endre, Száraz Dénes és Bánfalvy Ágnes, január 27-én 19 órakor. A tervek szerint másnap, január 28-án este szabadelőadásban is megtekintheti a darabot a közönség. Az előző évadban technikai okok miatt a Magyar Zenés Színház nem tudta színpadra vinni a Bob herceg című nagyoperettjét. Éppen ezért a következő évadban, a tervek szerint áprilisban ezt az előadást láthatják a bérletesek. Az Orfeum bérlet ezúttal az Ördög című vígjátékkal zárul, amelyet a Zenthe Ferenc Színház kelt életre a színpadon, Mészáros Máté, Bozó Andrea és Fenyő Iván főszereplésében.

Az Omnibusz bérlet is évek óta teltházzal zajlik. A nyugdíjasok elsőként a Fogi Színház Hatan pizsamában avagy Boldog születésnapot című előadását láthatják október 16-án, 14 órakor. A hallgatás ÁFA címmel mutatja be kabaréját többek között Beleznay Endre, Éles István és Szép Bence, november 20-án. Új bemutatójával, a Doctor Hertz című előadásával lép színpadra a bérletben a helyi társulatunk, a Theatrum Ad Flexum, január 10-én. Az Omnibusz bérletet a Magyarock Dalszínház Operett koncert produkciója zárja április 8-án, ismert operett slágerekkel.

Az Orlai bérlet negyedik évadát kezdi meg 2019 őszén. Minden évben nagy érdeklődésnek örvend a bérletsorozat, amely ezúttal novemberben indul. Feliratkozni azonban már most lehet. A három előadás a következő: Varsói Melódia, Bocs, félrement, Férjek és Feleségek. Az előadásokban többek között Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Schruff Milán, Tompos Kátya, Járó Zsuzsa, Ötvös András lépnek színpadra.

A bérletekre jelentkezni, a helyeket lefoglalni már most lehet személyesen a jegypénztárban, vagy az 579-707-es telefonszámon.

A műsorváltoztatás jogát a színházak fenn tartják!

Ez is érdekelhet...

Greiner Voluta Vízikarnevál: Sárkányhajó versenyek, sportesemények és koncertek két napon át

Idén ismét kétnapos lesz a Voulta Vízikarnevál, amit