Angol verseny a Feketében

Angol verseny a Feketében

- Kategória: Közélet

A Mosonmagyaróvári Fekete István Általános Iskola immár 8. alkalommal szervezte meg saját meghirdetésű Területi Angol nyelvű Vers- és Prózamondó Versenyét.

A városban elsőként meghirdetett verseny évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csak Mosonmagyaróvár, hanem a környező települések, Jánossomorja, Lipót diákjai is rendszeres résztvevői a rendezvénynek. A 2015. március 5-ei versenyen 6 iskola 69 diákja vett részt 3-6. osztályig. Az előadásokat 4 kategóriában értékelték a zsűri tagjai.

A harmadikosok közül az első Sághi-Takács Boglárka lett a Bolyai János Általános Iskolából, felkészítő tanára: Porc Alíz. 4. osztályban a Piarista iskolás Szabó Márton nyerte a versenyt, az ő felkészítő tanára: Magyarné Szakály Gabriella volt. Különdíjat a bolyais Vizsy Dorina Napsugár kapott. 5. évfolyamon az első helyezett Erős Réka lett, aki a Piarista Általános Iskola tanulója. Felkészítő tanár: Magyarné Szakály Gabriella. Különdíjat Kocsis Gergő, a Fekete István Általános Iskola tanulója kapott. 6. osztályban a halleros Sándor Vivien nyert, felkészítő tanára: Nagy Erika. (A képen a 3-4. osztály nyertesei láthatók.)

2015/6

Ez is érdekelhet...

Csökkent a balesetek száma – A rendőrök továbbra is kiemelten figyelnek a szabályszegőkre

Kevesebb közlekedési baleset történt az első félévben, mint