Utakat, parkolókat építenek

Utakat, parkolókat építenek

- Kategória: Hírek

Városszerte több helyen folynak, illetve fejeződtek már be az elmúlt napokban út-, illetve parkoló építések Mosonmagyaróváron.
A járványhelyez miatt az év második felére halasztotta a város önkormányzata az útépítési munkálatokat. A kivitelezések a közelmúltban el is kezdődtek sőt, néhány helyen már e is fejeződtek.

Amint azt Kosár Tibortól, a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk: a Táncsics Mihály utcában, illetve a Feketeerdői út egy szakaszán már elkészült az útépítést, a Borsika, illetve Zita királyné utcákban viszont még folynak a munkálatok.
Ugyancsak dolgoznak az útépítők a Lajtaszeren, a Kígyó, a Csokonai utcákban, valamint a Mező Imre és Terv utcák egy-egy szakaszán, ahol úgynevezett marás-aszfaltozás módszerrel újítják meg a burkolatot az út teljes szélességében. Emellett megkezdődött Soós János utca teljes rekonstrukciója is, ami során díszburkolattal látják el az utat.
Ezzel együtt több helyen folynak parkoló építések is a Városközpontban. Az új szegélyek elkészítése után újraaszfaltozzák a Flesch Központ melletti parkolókat, valamint új várakozóhelyeket alakítanak ki a Károly utcai paneltömb melletti területen.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az