Mosonmagyaróvári Kung Fu sikerek

Mosonmagyaróvári Kung Fu sikerek

- Kategória: Hírek

Sikerekkel kezdődött a 2019 –es versenyszezon a Mosonmagyaróvári Chang Shaolin Kung Fu iskolának.

A közelmúltban Dunakeszin rendezték meg a Magyar Tradicionális Kung Fu és Wushu Szakszövetség Országos Bajnokság első fordulóját. A mosonmagyaróvári iskola öt versenyzővel és két bíróval képviseltette magát az eseményen.

Tradicionális, külső erős, pusztakezes formagyakorlatban Lobitz Adél magabiztos, dinamikus versenyzéssel első helyet szerzett. Küzdelemben, a még nem túl rutinos versenyzőnek számító Tomasits Áron harmadik helyezett lett. A felnőtt mezőnyben második szezonját kezdő Szabó Márk a dobogó második fokára állhatott, míg a remek formában lévő Török Norbert és a moszkvai Európa Bajnokságra készülő, többszörös országos és magyar bajnok, tavalyi évben EB 1. helyezett, Huszár Dominik szintén arany érmet szerzett.

Ezek a remek eredmények mutatják, hogy a kitartó, folyamatos edzésmunka, megfelelő szakmai, edzői irányítással és nem utolsó sorban az iskola többi tanulója által nyújtott támogatással, segítséggel meghozza a várt és remélt sikereket. A magas szakmai színvonal és felkészítés köszönhető továbbá SiFu Bugár Bertalannak.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar