Ismét rajthoz áll motorjával Kiss Barna

Ismét rajthoz áll motorjával Kiss Barna

- Kategória: Hírek

Két éves kényszerpihenő után az idei szezonban újra rajhoz áll a Magyar Supermoto kupasorozatban a mosonmagyaróvári Kiss Barna.

Sikert sikerre halmozott az elmúlt években Kiss Barna a Supermoto Magyar Bajnokságban. A mosonmagyaróvári motoros a legsikeresebb versenyző volt 2015-ben kategóriájában, a következő évben pedig csupán néhány ponttal bukta el a kupagyőzelmet. A 2016-os szezon végén azonban kényszerpihenőre kellett vonulnia egy régebbi sérülés miatt. Ez kihagyás azonban sajnos a tervezettnél hosszabb lett, az elmúlt két évben nem tudott rajthoz állni.

„Ez idő alatt szóba került a motorozás befejezése is, de a „vér nem válik vízzé”, így az elmúlt év nyarán a családdal úgy döntöttünk, hogy 2019-ben visszatérek a versenypályára és újra elindulok a Magyar Supermoto kupasorozatba.” – mondta el portálunknak Kiss Barna. Hozzátette: a két év kihagyás biztosan jár némi lendület vesztéssel, de reméli, gyorsan visszarázódik a versenytempóba és fel tudja majd venni a versenyt a mezőny legjobbjaival. Ha szezon elején nem is,de az év második felére szeretné a legjobb négy közi „felmotorozni”. A mosonmagyaróvári versenyző visszatért a KTM motorhoz és egy SXF 450 nyergében fog rajthoz állni.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar