Kiserdő utca melletti telkekre lehet licitálni

Kiserdő utca melletti telkekre lehet licitálni

- Kategória: Hírek

Több, a Kiserdő utca melletti, jelenleg önkormányzati tulajdonban lévő építési telek értékesítéséről döntött a minap a mosonmagyaróvári képviselő-testület. Ezzel együtt ugyanitt a Movinnov Kft. tulajdonában lévő telkeket is árverésre bocsátják december 7-én.

A mosonmagyaróvári önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő, a Kiserdő utca melletti területen öt beépítésre alkalmas ingatlan eladásáról határoztak a képviselők a közelmúltban. Az ezer négyzetméter körüli telkek kikiáltási bruttó ára mintegy 38 és 48 millió forint közötti. A licitálás lebonyolításával a város tulajdonában lévő Movinnov Kft-t bízta meg az önkormányzat.

Ugyancsak a Kiserdő utca és a Mosoni-Duna közti területen található öt, a Movinnov Kft. tulajdonában lévő telekre lehet majd licitálni december 7-én. Az előzőekhez hasonló méretű parcellák kikiáltási ára bruttó 40 millió forint körüli. A telkek besorolása kertvárosias lakó építési övezetre esik. A beépítési mód szabadon álló. Megengedett legnagyobb beépítettség harminc százalék a telken elhelyezhető építmények épületmagassága legfeljebb 6,5 méter lehet.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az