Itt mérik a sebességet Mosonmagyaróvár környékén a Speedmarathon keretében

Itt mérik a sebességet Mosonmagyaróvár környékén a Speedmarathon keretében

- Kategória: Hírek

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva május 14-én reggel 6 órától másnap reggel 6-ig 24 órás sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – hajt végre a rendőrség.

A korábbi évekhez hasonlóan a rendőrség ezúttal is a lakosság véleményének figyelembe vételével jelölte ki az ellenőrzési helyeket, ezért javaslatokat vártak arra vonatkozóan, hogy ebben az időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Mosonmagyaróváron és környékén a következő időpontokban és helyeken lehet számítani sebességmérésre: reggel 6-tól délelőtt 10-ig Mosonmagyaróváron a Gabonarakparton, majd 11-től délután 3 óráig Mecséren a Felszabadulás úton, délután 4-től este 8-ig Darnózselin a Fő úton, este 9-től hajnali 1 óráig Mosonmagyaróváron az 1401-es (szigetközi) út bevezető szakaszán, hajnali 2-től reggel 6 óráig pedig Rajkán a Bem apó utcában.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az