Halálos baleset a sztrádán: Felborult trélernek hajtott

Halálos baleset a sztrádán: Felborult trélernek hajtott

- Kategória: Hírek

Halálos baleset történt vasárnap kora reggel az M1-es autópályán Lébény térségében. Először egy autószálló tréler borult fel, majd abba hajtott bele egy másik személyautó.

A helyszíni szemle adatai alapján egy német rendszámú személyautókat szállító járműszerelvény közlekedett Budapest irányába az M1-es sztrádán, amikor a 147-es kilométerszelvényénél, Lébény térségében eddig tisztázatlan körülmények között a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött. Emiatt a tréler leszakadt és felborult, a pótkocsin szállított két személyautó közül az egyik a sztrádára esett. Ezt követően egy román rendszámú Volkswagen személyautó – eddig ismeretlen okból – a balesetet szenvedett járműszerelvény leszakadt pótkocsijának ütközött.

DSCN4157 DSCN4160

A román kocsi egyik utasa súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentést végző lébényi és mosonmagyaróvári hivatásos, valamint a lébényi önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a személyautóba szorult három embert. A helyszínelés és mentés idejére a sztráda Budapest felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

DSCN4148

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az