A dal a miénk – Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal

A dal a miénk – Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal

- Kategória: Hírek

„A dal a miénk” címmel nagyszabású produkcióval várja az érdeklődőket a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal november 5-én Mosonmagyaróváron az UFM Arénában.

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík Zenekar, még soha nem adott ki olyan lemezt, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egy zenekar dalaiból válogatva.
2020-ban megjelent “A dal a miénk” című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János most egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt. Így teszik ezt november 5-én Mosonmagyaróváron is, ahol az UFM Arénában mutatják be a nagyszabású előadást.

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

A koncertre jegyek a jegy.hu oldalon vásárolhatók.

Ez is érdekelhet...

Újabb több milliós támogatás a mentőállomásnak

Mintegy 4,5 millió forintnyi összegben támogatta két helyi