Pálma Bútorszalon és Matrac Centrum: Yatas prémium török matracok és ágyak már Mosonmagyaróváron is

Pálma Bútorszalon és Matrac Centrum: Yatas prémium török matracok és ágyak már Mosonmagyaróváron is

- Kategória: Egyéb, Közélet

A Városközpontban harminchárom éve működő Pálma Bútorszalon Mosonmagyaróvár és környékének legrégebbi, ma is üzemelő bútorkereskedelmi egysége. A név 10 évvel ezelőtt megváltozott és kiegészült a matrac centrum kifejezéssel, így az üzlet teljes neve Pálma Bútorszalon és Matrac Centrum lett.

Tuba Péter, cégvezető mint mondja: ez a névváltozás jelzi azt az irányt, ami már évtizedekkel ezelőtt elkezdődött. Azaz, hogy a város szívében található üzlet az ötszáz négyzetméteres helykínálatával úgy tud a kor elvárásainak megfelelni, ha ezen a területen a bútor kereskedelemnek egy bizonyos részét kívánja kimondottan magas szolgáltatási szinten képviselni. Ez azt jelenti, hogy az általános bútorüzletről folyamatosan áttértek a fekhelyek és alvásra alkalmas termékek magas darabszámban történő bemutatására. Az üzletben kilencven százalékban olyan termékekkel találkozhatnak a vásárlók, amik az alvással összefüggésben állnak. Így például kipróbálhatnak itt több mint 50 féle matracot, francia ágyat és minden napos alvásra alkalmas kanapét, sarok ülőgarnitúrát.

„Elköteleződtünk a minőségi alvást biztosító termékek mellett, ezért Magyarország legszínvonalasabb matracait tudják a vásárlók kipróbálni és megvásárolni egyedi igényeikhez igazítva.” – hangsúlyozza Tuba Péter. Hozzátette: üzletük az elmúlt hónapokban átalakult, így már Magyarország legkiválóbb matracgyártójának, a Cardo „az alvás szakértője” termékei mellett elérhetőek a Yatas Bedding prémium török matracok és franciaágyak is.

„Erre nagyon büszkék vagyunk, mivel a szigorú kritériumok szerint működő Yatas franchise rendszernek megfeleltünk. Üzletünkben egy elkülönített részen egyedi, a franchise előírásait követő enteriőrt alakítottunk ki a kimagasló termékek bemutatásához. Ezen termékeket a vásárlók kipróbálhatják, megtapinthatják és megvizsgálhatják. Így már üzletünkben megtalálható a kívánó világszínvonalú Yatas termékek, Cardo „egészség centerrel rendelkező” termékek, Bio-Textima hideg hab termékek, és olasz ortopéd matracok extra széles kínálata. A több mint 50 ágy, 50 matrac és harmincféle minden napos alvásra alkalmas kanapé. Emellett szakértő kollégáink segítségtésget nyújtanak vásárlóink számára, hogy az igényeikhez igazodó az alvásukat és a testüket szolgáló tökéletes fekvőfelületet vásároljanak. – tette hozzá Tuba Péter.

(X)

Ez is érdekelhet...

Szabó Miklóst választották polgármesternek

A vasárnapi önkormányzati választáson a polgármesterjelöltek közül Szabó