Lakossági fórum Varga Judittal

Lakossági fórum Varga Judittal

- Kategória: Hírek

„Védjük meg szuverenitásunkat!” címmel tartott polgári fórumot a Fidesz helyi szervezete a minap Mosonmagyaróváron, ahol a vendégelőadó Varga Judit jogász, politikus, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának fideszes elnöke volt.

A térség országgyűlési képviselője, Nagy István agrárminiszter, a fórumon arról folytatott beszélgetést Varga judittal, hogy Magyarországnak hol van a helye, szerepe a 21.század Európájában? Milyen kihívásoknak kell megfelelnünk, milyen küzdelmeket kell lefolytatnunk és milyen céljaink vannak szuverenitásunk megvédése érdekében?

Varga Judit úgy fogalmazott: „Az európai politika már elszokott attól, hogy kapcsolatban maradjon a választóival. Nekünk ez az erőnk! Ezért az a legfontosabb, hogy az újra útjára bocsájtott Nemzeti Konzultáció ismét sikeres legyen!

Kifejtette: A magyar Nemzeti Konzultáció a legnagyobb erő, amikor Brüsszelben a magyar tábor mögött a legkényesebb kérdésekben egy nagyon határozott, markáns magyar és ezáltal európai érdekeket védő álláspontunk van. Ennek az erejét abból származtatjuk, hogy mi tudjuk, hogy a választóink mit várnak el tőlünk és ettől a mandátumtól nem fogunk eltávolodni akkor sem, ha nagy nyomást fejtenek ki ránk.

Aláhúzta: Becsüljük meg Magyarországon ezt a nagyon erős mandátumot, ami a nemzeti konzervatív kormány kezében van a választók jóvoltából. De ehhez is kell – hívta fel a figyelmet a képviselő -, hogy folyamatosan egyetértési pontokat alakítsunk ki, hiszen Brüsszelben a közeljövőben nagy döntések fognak születni.

Jó hírnek, reményteljes változásnak nevezte a holland választások  legutóbbi eredményét, mely szerint a holland választók negyede mondta azt, hogy nem kérnek az európai, tömeges bevándorlásból.

Nagyon fontos üzenet ez Brüsszelnek! – hangsúlyozta Varga Judit, hiszen a jövő évi választási kampányban a legeslegfontosabb, hogy mindenhova eljusson az az erős magyar modell, ami képes megállítani a migrációt, az illegális bevándorlást, képes megvédeni a gyermekeket a gender propaganda ellen és képes Európát a béke útján tartani.

Emlékeztetett: A konzultációs kérdőíveket 2024. január 10-ig lehet visszaküldeni postai úton.

 

Ez is érdekelhet...

Négyen indulnak a polgármesteri helyért Mosonmagyaróváron

Hétfő délután 4 óráig adhatták le az ajánlóíveket