MTE asztalitenisz – Rajt a tavaszi szezonban

MTE asztalitenisz – Rajt a tavaszi szezonban

- Kategória: Egyéb

NB I: BVSC – MTE 15:3

Súlyos vereség a listavezetőtől. A mérkőzésre Németh nem tudott elutazni így csak három játékossal állt ki csapatunk! A bajnokságban vezető, egységes budapesti csapat megérdemelten nyert, a 3 fővel esélytelennek számító MTE ellen. Ez meglátszott a csapat teljesítményén. Gy: Kramarics 2, Tóth 1.

 

Turris SE – MTE 6:12

Végig vezetve magabiztos győzelmet aratott a csapat. Gy: Kramarics 3, Hegedűs 3, Tóth 3, ifj. Németh 2, Hegedűs-Tóth páros. A 11 forduló után a 4. helyen áll az MTE.

 

NB III: Széchenyi ESE – MTE   7:11

Végig kiélezett, szoros mérkőzéseken ( 7:6-ra még a SZESE vezetett!) sikerült a győzelmet megszerezni a győri csapat otthonában. Gy: Vajthó 4, Németh 2, Zömbik 2, Farkas 1, Vajthó-Farkas és Németh-Zömbik párosok 1-1.

 

MTE II. – Haladás  9:9

Nem sikerült az őszi vereségért visszavágni a szombathelyi csapat ellen. Így a két együttes most azonos ponttal áll a 4-5. helyen. Fontos pontot vesztettünk a dobogóért folytatott küzdelemben! Gy: Vajthó 4, Németh 2, Farkas 2, Zömbik 0, Vajthó-Farkas páros.

 

Megyebajnokság felnőtt egyes, páros

Sopronban került megrendezésre az év első egyéni versenye. Erős mezőny jött össze a megmérettetésre: A Turris SE extra ligás és NB I-es, a Győri Elektromos NB I-es , az MTE NB I-es versenyzőin kívül a megye alsóbb szintű játékosai is részt vettek a versenyen.

Párosban ért el szép sikert az MTE Hegedűs-Tóth párosa, hiszen ebben a nagyon erős mezőnyben megnyerték a versenyt! Egyéniben a negyeddöntőben kaptak ki!

 

Budapest bajnokság serdülő ranglistaverseny

Farkas Ezékiel képviselte szakosztályunkat a versenyen.

Egyéni versenyen, ahol több, mint 80 induló volt, a 4 közé jutásért kapott ki a verseny későbbi győztesétől! Páros versenyszámban szintén a negyeddöntőig jutott.

2016/2

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen