Rangos elismerés az aljegyzőnek

Rangos elismerés az aljegyzőnek

- Kategória: Hírek, Közélet

A megyei közgyűlés 2022-ben a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért díjat a Köz Szolgálatért Tagozatban Szabóné Molnár Ildikónak, Mosonmagyaróvár aljegyzőjének adományozta. Az elismerést Németh Zoltán, Győr-Moson-Sopron Vármegye Önkormányzatának elnöke adta át a mosonmagyaróvári képviselő-testület minap tartott ülésének kezdetén.

Az elismerés átadásakor elhangzott: Szabóné Molnár Ildikó több mint tíz éve a hivatal köztisztviselője. Kiemelkedő munkája és elkötelezettsége miatt érdemelte ki ezt a díjat.

A tanácskozáson napirend előtt Szabó Miklós (MPKE) arról beszélt, hogy már korábban is szorgalmazták – a mosonmagyaróvári Széchenyi Polgári Kör kezdeményezésére -, hogy a nemzeti ünnepeken a pártok és civil szervezetek csupán egy szál virágot helyezzenek el. A koszorúkra szánt összeget ajánlják fel jótékony célra. Például a mosonmagyaróvári Hospice-ház működésére.

A felvetésre dr. Árvay István polgármester elmondta: március 15. lesz a „főpróbája” ennek a kezdeményezésnek. Hozzátette: tájékoztatni fogják a civil szervezeteket erről. Reméli, hogy sokan mellé állnak.

Ez is érdekelhet...

Csökkent a balesetek száma – A rendőrök továbbra is kiemelten figyelnek a szabályszegőkre

Kevesebb közlekedési baleset történt az első félévben, mint