Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

- Kategória: Közélet

Mosonmagyaróvár önkormányzata annak érdekében, hogy a város arculata történelméhez és múltjához méltó maradjon, s épített értékei értékként megmaradjanak, a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi támogatásáról szóló önkormányzati rendeletet módosította annak érdekében, hogy a tárgyévi költségvetési rendeletében meghatározott fel nem használt keretösszeg – 2.000.000 Ft – mértékéig ismételt pályázati felhívás tegyen közzé a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi támogatására.

Támogatás igényelhető azokra a Mosonmagyaróvár közigazgatási területén belül lévő építményekre, épület-együttesekre, köztéri alkotásokra, amelyek országos (műemléki) védelem alatt, városi (helyi) védelem alatt, nem védett épületként műemléki jelentőségű területen,nem védett épületként történeti településképi területen állnak a vonatkozó jogszabályok alapján.

A támogatás pályázat útján elnyerhető vissza nem térítendő támogatás. A pályázati kiírás és a jelentkezés részletes feltételei a www.mosonmagyarovar.hu oldalon olvashatók. A pályázat benyújtási  határideje 2015. október 30. (péntek) 12.00 óra. Módja: Papír alapon, személyesen vagy postai úton 2 példányban a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási Osztályára (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11. II. emelet).

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni személyesen vagy telefonon a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási osztályán (Horváth Anna ügyintézőnél), illetve a városi főépítésznél (Kitley Tibornál) lehet. Telefon: 577-823 illetve 577-828.

 2015/16

Ez is érdekelhet...

Csökkent a balesetek száma – A rendőrök továbbra is kiemelten figyelnek a szabályszegőkre

Kevesebb közlekedési baleset történt az első félévben, mint