Legnagyobb adózókat köszöntötték

Legnagyobb adózókat köszöntötték

- Kategória: Közélet

Hagyományosan virilista esten köszöntötte a város legnagyobb adózóit az önkormányzat csütörtökön Mosonmagyaróváron. A kiemelt adófizető vállalkozások mellett a sportcsarnok építésére legtöbb társasági adót felajánlókat is elismerték.

Huszadik alkalommal rendezett virilista estet a mosonmagyaróvári önkormányzat, ahol a város legnagyobb adófizető vállalkozásait köszöntötték. A legtöbb adót fizető cég az elmúlt évben SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. volt. Kiemelt adófizető vállalatnak járó oklevéllel tüntették ki a Nolato Magyarország Kft.-t, a RETTIG Hungary Kft.-t,  a WAHL Hungária Kft.-t, a TEKA Magyarország Zrt.- t és a VNT Metal Hungary Kft.-t. A legtöbb gépjárműadót a SZALA Transport Kft., a legtöbb idegenforgalmi adót a FANOS Kft. fizette be. Kiemelt építményadót fizető vállalat a Kühne Zrt., míg kiemelt telekadót fizető vállalat az Altenburg-Invest Kft. volt.

16174767

A városi sportcsarnok építéséhez 2016-ban a legtöbb társasági adót a KRAVTEX Kft. ajánlotta fel. A csarnok építéséhez kiemelt társasági adót felajánló vállalatként oklevelet vehetett át a RETTIG Hungary Kft., a WAHL Hungária Kft., az UFM Egyesült Habanyaggyártó Bt., valamint a STRABAG Általános Építő Kft. képviselője.

16265665

Az eseményen vehette át Lobitz Ákos a Mosonmagyaróvárért Emlékérmet a város épített környezeti állapotának javítása, a városi parkok, kertek megújítása érdekében végzett munkájáért, a „Virágos Magyarországért” versenyben 2015-ben elért országos első és az „Entente Florale Europe Nemzetközi Környezetszépítő” versenyen 2016-ban elért ezüst minősítés, valamint az „Európa Legszebb Főtere” cím eléréséhez nyújtott szakmai közreműködéséért.

16265831

(Fotók: Milkovits Tibor)

Ez is érdekelhet...

Greiner Voluta Vízikarnevál: Sárkányhajó versenyek, sportesemények és koncertek két napon át

Idén ismét kétnapos lesz a Voulta Vízikarnevál, amit