Virágosítás a Városközpontban – várják a jelentkezőket

Virágosítás a Városközpontban – várják a jelentkezőket

- Kategória: Hírek

A Virágzó Közösségek – Communities in Bloom program keretében a mosonmagyaróvári önkormányzat és a Városüzemeltető és Fenntartó (VÜF) Kft. május 23-án reggel fél 8-től délután 4 óráig hirdeti meg a városközponti lakosok számára az egynyári virágok kiosztását.

Virágot csak a Városközpontban lakó, oda lakcímkártyával bejelentkezett mosonmagyaróvári lakosok számára biztosít az önkormányzat. Az igényeket május 21-ig a VÜF Kft-nél előzetesen telefonon (96/577-490), vagy személyesen a Barátság utca 1/B alatt található műszaki telephelyen lehet leadni, naponta reggel 7-től délután 2 óráig.
A virágosztás helyszíne a Flesch Károly Kulturális Központ parkolója lesz. A virágok átvételének feltétele a lakcímkártya bemutatása. Az elszállításához szükséges dobozokról mindenkinek magának kell gondoskodni. Növényeket csak a készlet erejéig, illetve a helyszínre szállított virágfajtákból tud biztosítani a VÜF Kft.
A szervezők arra kérik a környezetüket szépítő lakosokat, hogy a kiültetett virágokról a varosuzemelteto@vuf.hu e-mail címre küldjenek fotót, az ültető személyek megnevezésével. A legszebb képeket a Virágzó Közösségek-Communities in Bloom zsűri részére készülő prezentációban bemutatják.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az